De lijst met vertrouwde webadressen exporteren en importeren

U kunt de lijst met vertrouwde webadressen exporteren naar een XML-bestand. Vervolgens kunt u het bestand aanpassen om bijvoorbeeld een groot aantal webadressen van hetzelfde type toe te voegen. U kunt ook de export/import-functie gebruiken om een back-up te maken van de lijst met vertrouwde webadressen of om de lijst naar een andere server te migreren.

Een lijst met vertrouwde webadressen exporteren en importeren in de Beheerconsole (MMC)

Een lijst met vertrouwde webadressen exporteren en importeren in de Webconsole en Cloudconsole